Er det bedre at købe en frotté badekåbe eller en vaffel badekåbe til et hotel?

For det første vil jeg understrege, at denne diskussion om badekåber er et synspunkt ud af mange vedrørende dette emne, og formålet med denne artikel er at hjælpe hotelejere med at veje forskellige aspekter i processen I forhold til at vælge badekåber til et hotel. Hvert hotel har sin egen vision og behov, som dikterer de typer badekåber der er bedst egnet i en bestemt situation.

De fleste af hoteller og kurbade (herefter hoteller) bruger badekåber med frotté, men der er mange, der også bruger vaffel badekåber. Vi estimerer, at 80% af hotellerne bruger frotté badekåber og 20% ​​bruger vaffel badekåber. At tage et fornuftigt valg mellem de to er ikke så let som det ser ud ved første øjekast.

En vaffelbadekåbe er lavet af 100% bomuldsstof, der har en såkaldt vaffelstruktur; det normaltvejer 200-220 g / m2. Målingerne på siderne på en vaffel varierer også og spænder mellem 0,5-1,0 cm. En vaffel badekåbe skrumper meget ind, når den vaskes, da den endelige vaffelstruktur først afsløres efter 3-5 vask. En vaffel badekåbe kan krympe 15-20% i vasken, og det er derfor meget vigtigt at notere sig en vaffel badekåbes mål. Vaffel badekåber, der er skrumpet ind og bliver for små, ses ofte på hoteller, fordi hotellet ikke har tænkt over om de vil krympe da de købte badekåberne. Disse oplysninger skulle naturligvis komme fra leverandøren, men leverandører sælger ofte det, de har modtaget fra en fabrik, og det ses derfor først senere under brug at et produkt er for lille. Vi mener, at en badekåbe skal nå mindst 15 cm under knæet i længden. Vi har set hvordan badekåber i voksenstørrelse ikke engang når folk til knæene, og denne slags badekåbe er meget ubehagelig for gæsterne, da de ikke kan bevæge sig frit rundt på hotellet, og badekåben heller ikke er særlig varm. Det vigtigste for et hotel, er at kunderne føler sig tilpas, og sådan en simpel ting bør ikke påvirke gæstens besøg på en negativ måde.

En frotté badekåbe er generelt lavet af 100% bomuldsstof, der vejer 400 g / m2. En frotté badekåbe krymper med op til 10% i vask, og det er derfor meget nemmere at måle kåberne på forhånd. Men selv med frotté badekåber, har nogle hoteller badekåber der er for korte og ubehagelige deres gæster.

Prisen synes altid at være den vigtigste faktor ved køb af noget, men andre faktorer er meget vigtigere end den oprindelige købspris for et produkt. En vaffel badekåbe er lidt billigere end en frotté badekåbe (10-20% ifølge vores estimat), fordi en vaffel badekåbe vejer mindre, og mindre materiale bruges til at fremstille den.

Badekåber er en attraktiv souvenir, og når vi snakker om priserne på badekåber, er vi nødt til at overveje det faktum at hotelgæster stjæler hotelforsyninger, eller mildt sagt, hotelgæster der tager hotelforsyninger med sig, når de rejser. Jo mere attraktiv en badekåbe er i forhold til pris og udseende, jo mere sandsynligt er det, at en hotelgæst vil have den som en souvenir. Således, hvis et hotel bruger dyre badekåber, vil antallet af tyverier på hotellet stige. Frottéhåndklæder er de mest almindelige ting, som gæsterne kan fjerne fra hoteller, og derfor er tyveri vigtig at tænke på, i forhold frotté håndklæder. Hvis du bestiller frotté håndklæder og badekåber der har hotellets logo på sig, fungerer et stjålet produkt i det mindste som en lille reklame for hotellet, hvilket minder gæsten om det hotel hvor de fik produktet. Men vi har stadig hørt mange historier om smukke og farverige frotté håndklæder der er forsvundet, og det har særligt været frotté håndklæderne som er forsvundet.

Når man taler om komfort, er frotté badekåber utvivlsomt blødere og kan absorbere større mængder vand. Folk køber ikke vaffel badekåber til brug derhjemme - de køber frotté badekåber, da de er utroligt behagelige.

Hovedargumentet for at købe en vaffel badekåbe til et hotel er prisen på vask som følge af badekåbernes forskellige vægt. Følgende eksempel er baseret på en beregning, hvor prisen på vask er 0,55 EUR / kg:

• Vaffelbadekåbe XL - vejer ca. 0,8 kg - pris for vask 0,44 EUR / pr. vask

• Frotté badekåbe XL - vejer ca. 1,3 kg - pris for vask 0,72 EUR / pr. vask

Denne enkle beregning viser at det koster 0,28 euro mere at vaske et frotté badekåbe, end at vaske en vaffel badekåbe. Hvis vi antager, at en badekåbe vaskes 70 gange om året, og holdbarheden på en badekåbe er tre år, skal man betale 59 euro mere for at vaske en frotté badekåbe sammenlignet med en vaffel badekåbe i de tre år. Denne sum er dog mange gange større end badekåbens startpris, og udgør derfor en vigtigere faktor i sammenligning med badekåbens startpris.

Et tredje argument er også – udseendet på badekåben - men når smag er en alsidig ting, spiller det ikke en så vigtig rolle. I henhold til den feedback, vi har modtaget synes folk frotté håndklæder er smukkere, da de ser blødere og mere luksuriøse ud. Vaffel badekåber ser mere beskedne ud. Man kan ikke argumenter mod smag 

Således kan det være et vanskeligt valg for hoteller at træffe: om de skal købe en frotté badekåbe, der er mere behagelig og smuk, eller en vaffel badekåbe, der er billigere og hjælper med at reducere vaskeomkostningerne.

Vi vil endnu en gang understrege at hoteller og kurbade bør tage mange grundige mål af alle badekåber inden de foretager et køb, da de har glemt at badekåberne skrumper ind. Desværre går mange leverandører ikke ud fra de såkaldte europæiske størrelsesstandarder, og deres badekåber svarer til de XL-størrelser, der bruges i Indien. Da folk ikke er så høje i Indien, er den indiske XL-størrelse i bedste fald en europæisk M eller L. Det er også let at vælge den forkerte størrelse, fordi mindre materiale er blevet brugt til at fremstille mindre badekåber (indiske “XL'er”), og de er derfor billigere - og da prisantydningen for sådanne badekåber tydeligvis indeholder en lavere pris, køber hoteller ofte badekåber, der bliver for små efter flere vaske. Vi anbefaler at du køber badekåber direkte fra leverandører, der har meget erfaring med salg af badekåber, og som kan garantere at størrelsen på en badekåbe stadig vil være passende efter et års brug.

Yderligere oplysninger om badekåber: Badekåber

Tags :

Betalingsmuligheder