Hvad skal prisniveauet være på sengetøj til et hotel?

Dette blogindlæg ønsker ikke at kritisere nogen; det bringer blot et nyt synspunkt til din opmærksomhed. Hotelledelser med henblik på at købe sengetøj bør overveje de forskellige typer af sengetøj man kan få. Prisen spiller ofte en afgørende rolle når man skal købe nyt sengelinned til hotellet (samt frotté håndklæder og badekåber) andre parametre ikke engang overvejet. Sengelinned er generelt også vurderet på grundlag af udseende, men den dominerende faktor for de forskellige priser er normalt at jo billigere jo bedre, desværre.

Hotellituba 3 cm triibuga satiin voodipesuga

Mange pensionater i Estland bruger tekstiler, som de udviklede vestlige lande kun bruger på billige hoteller og hospitaler. Sengetøj, der er i den lavere prisklasse er utvivlsomt mere praktisk og varer længe, men er ikke særlig komfortabelt eller tiltalende for hotellets kunder. Estiske hoteller bruger billigere sengelinned, fordi de opkræver mindre end de hoteller i de udviklede vestlige lande, og dette tvinger estiske hoteller til at tænke på at afskære udgifter, hvilket er grunden til de er tvunget til at købe det billigste sengetøj.

Sengetøj er dog et meget vigtigt aspekt når man er på hotelbesøg for en gæst. Lad os være ærlige -kunderne kommer til et hotel for at sove og derfor er det nødvendigt at de har en behagelig. Det meste af tiden tilbragt på et hotel er brugt i sengen, og hvis en gæst føler sig ubehagelig tilpas der, har det en negativ indflydelse på hele besøgsoplevelsen. Hvis hotellets gæster sover godt gennem natten, vågner de glade og andre mindre detaljer forstyrrer dem ikke så meget. Hvis sengen er ubehagelig, vil andre mindre detaljer blive mere irriterende så godt (støj, temperatur, mærkeligt sted, osv.) og alle disse ting begynder at påvirke oplevelsen på en negativ måde. Afslutningsvis er det yderst vigtigt at gøre det muligt for en hotel gæst at få en dejlig søvn i en meget mere behagelig seng, da alt andet afhænger af denne oplevelse.

Hvilke faktorer skal der overvejes når man køber nyt sengetøj udover prisen? Dette er en liste over punkter vi mener er vigtige:

  •          Komfort af sengetøj -hvis vi undlader alle de tekniske detaljer, så er komfort, dvs., hvordan kunden sover i sengetøjet, det vigtigste i forbindelse med sengetøj. Sengetøj skal være rart og blødt, og man skal kunne "ånde" godt, det kan man ikke gøre når en person sveder og er ubehageligt for huden.
  •          Udseende af sengetøj -smukt og karakteristisk sengetøj får dig til at føle, at det er dejligt at sove i din seng allerede når man kigger på den langvejs fra.
  •          Materiale af sengetøj — estiske virksomheder bruger for det meste sengelinned med en 50% polyester/50% bomuld indhold, der er blevet udvalgt for det meste i henhold til behovene i hotellet og tøjvaskservice (let at vaske og jern, mindre svind, osv.) Hvis vi tænker på hotellets gæst komfort, 100% bomuld sengetøj ville være bedre, fordi bomuld "ånder" bedre og føles bedre til huden.
  •          Målinger af sengetøj — sengelinned kan ikke være for småt, for eksempel bør tæppet ikke stikke ud af dynebetrækket, sengebetræk skal dække hele sengen og nå under madrassen korrekt, så det ikke rynker, osv. Ud over det visuelle aspekt, er de korrekte målinger også vigtige i forhold til komfort.
  •          Test spørgsmål - når du køber sengetøj til dit hotel så stil altid dig selv dette test spørgsmål: "ville jeg bruge dette sengetøj derhjemme?" Hvis svaret er nej, er der ingen grund til at tro, at hotellets gæster virkelig ville elske sengetøjet.

 

Standard valge hotelli voodipesu

 

Hoteller er fristet til at træffe beslutninger på grundlag af prisen, når de køber nyt sengetøj, fordi køb af sengetøj sæt til hele hotellet er en stor investering, og det er nemt at skære udgifter i det ekstreme (hvis vi tænker i absolutter) ved at vælge billige sengetøj. Hvis vi på den anden side Se  levetiden  af sengetøj, så ser vi, at  udgifterne til sengetøj ikke kun består af købsprisen; andre udgifter er langt  vigtigere  . Den vigtigste udgift  i forbindelse med sengetøj er prisen for vask, Tøjvask service. Lad os lave en beregning og bruge en dynebetræk med følgende parametre som et eksempel:

* Prisen på dynebetræk (almindelig hvidt) —8.00 EUR/PC

* Et dynebetræk skal vaskes, lad os sige, for omkring 70 gange om året; et dynebetræk vejer 1 kg/pc i gennemsnit; fuld Tøjvask service koster 0.50 EUR/kg sengelinned varer i tre år. Prisen for vask i de tre år er  70 x 3 x 1 x 0. 5 = 105 EUR

* De udgifter, der er foretaget under dynebetræk i hele levetiden er 8 (Købspris) + 105 (vask) = 113 EUR

* Prisen på dynebetræk, 8.00 EUR/PC udgør 7%  af de udgifter, der er foretaget i forbindelse med dækningen i hele levetiden!!!

* Vask af dynebetræk udgør v 93% af de udgifter, der er foretaget i forhold til dækningen i hele dets levetid.

Ser man på disse tal bliver det klart, at købsprisen for et dynebetræk ikke er så vigtigt. Så hvis et hotel tillader sig den luksus af benytte dyrere sengetøj, har det en ringe indflydelse på de udgifter, der er foretaget på sengetøj. Lad os lege med tal nogle flere gange og antage, at et hotel køber et dynebetræk, der er dobbelt så dyrt som den foregående, dvs. 16 EUR/pc. Udgifterne på et dynebetræk i løbet af hele levetiden er omkring 121 EUR og købsprisen for dynebetrækket er stadig kun 13%, hvilket er relativt lidt i forhold til omkostningerne for tøjvask.

Konklusionen er enkel: at købe dyrere sengelinned øger udgifterne på sengetøj i løbet af sin levetid kun ved meget lidt. Men  at have dyrere sengetøj af høj kvalitet, kan betydeligt hæve kvaliteten af hotellet og forbedre gæstens oplevelse.

Parametrene for sengelinned af høj kvalitet er f. eks.:

  •          Tæthed af vævet og garn størrelse — f. eks, gevind tæller TC260 eller TC300 og garnstørrelse 40 eller 60 er meget udbredt i de udviklede vestlige lande. Sengetøj, der har et finere garn og højere gevindmåling er blødt og mere behageligt.
  •          Mønstret sengetøj-forskellige mønstre (striber, firkanter, blomstermønstre, etc.) kan væves ind i stoffet af sengetøj og det giver et Hotel mulighed for at skille sig ud og tilbyde noget specielt til gæsterne. Hotellitarbed OÜ markeringer omfatter over 200 mønstret sengelinned stof.

Satiin voodipesu

 

De tanker, de præsenteres ovenfor, gælder også for andre hoteltekstiler, fx frotté håndklæder, bade tæpper, badekåber osv. De billigste varer er ikke nødvendigvis det bedste for hotellet, og kun en lille ekstra investering kan hjælpe med at forbedre hotellets gæsteoplevelse.

Når vi taler om priserne på sengetøj sæt vi nødt til at overveje emnet for hotellets gæster stjæle Hotel forsyninger, eller, at sætte  det mere mildt, Hotel gæster tager Hotel forsyninger med dem, når de forlader. Jo mere attraktivt et sengetøj sæt er i form af pris og udseende, jo mere sandsynligt er det, at et Hotel gæst  vil have  det som en souvenir. Således, hvis et Hotel bruger dyrt sengelinned, vil antallet af tyverier på hotellet stige. Terry håndklæder er de mest almindelige ting, der skal tages væk fra hoteller af gæster, og argumentet om tyveri er derfor endnu vigtigere i tilfælde af Terry håndklæder. Hvis du bestiller Terry håndklæder eller sengetøj sæt, der har  hotellets  logo på dem, så en stjålet produkt i det mindste fungerer som en lille reklame for hotellet, minde gæsten af hotellet, hvor de fik produktet. Men alligevel har vi hørt om mange hoteller oplevelser, der  bruger  smukke og farverige Terry håndklæder på et Hotel eller spa betydeligt øget mængden af tabte frottéhåndklæder.

 

Yderligere oplysninger om sengelinned: Sengetøj

Betalingsmuligheder