Revolution: et shampoo dispensersystem, der bruger 2,5 gange mindre shampoo

Der er tre mulige måder at tilbyde personlige toiletartikler (håndvask, shampoo, shower gel, balsam) til kunder på hotelværelser:

1) Lukket dispensersystem (ikke-genopfyldelige flasker, der kan udskiftes)

2) Genopfyldeligt dispensersystem (personlige hygiejneprodukter i dåser)

3) Små pakker (20 ml, 30 ml og 50 ml små flasker og rør).

Vi estimerer, at hoteller bruger lige meget af hvert produkt, dvs. ved hver indstilling bruges der cirka 1/3 af hotellerne. Billigere hoteller bruger for det meste genopfyldelige dispensersystemer, mellemklassehoteller lukkede dispensersystemer og dyre hoteller har generelt toiletartikler i små flasker. Vælg indstillingen afhængigt af hotellets vision og overvej følgende parametre: omkostninger, hygiejne, udseende, dufte osv. Fordelen med lukkede dispensersystemer og små flasker er, at de sikrer god hygiejne - en klient kan altid stole på, hvad der er inde i en beholder. Den positive side ved genopfyldelige dispensersystemer er, at de er billige til hotellet.

Käteseep hotellis

Lukkede dispensersystemer har været relativt dyre fordi de er fremstillet efter hoteludbyderes interesser. Dispensernes vægmonteringer leveres gratis til et hotel, men der er ikke gjort noget med hensyn til økonomisk brug af toiletartikler. I tilfælde af de mest udbredte dispensersystemer kan en hotelgæst endda få op til 100 ml væske udleveret på deres håndflade pr. dosis, og det er helt klart spild. 10 ml sæbe er generelt nok til en vask, og al den resterende sæbe, der overskrider denne mængde, skylles simpelthen ned i drænet med vand. Du har brug for 10–20 ml shampoo til at vaske dit hår en gang, og hvis dispensersystemet udleverer 50–100 ml er det spild flere gange. De mest almindelige dispensersystemer er ikke gennemtænkt med hensyn til brug af toiletartikler. Tværtimod ser det ud til, at producenterne kun har ønsket at sælge så mange ikke-genopfyldelige flasker til et hotel som muligt. Dette er hvad der ligger bag forståelsen af, at lukkede dispensersystemer er dyre for hoteller.

Lukkede dispensersystemer, der tillader spild af toiletartikler i sådan en grad skaber to store problemer:

1) Store udgifter - et hotels udgifter til personlige toiletartikler er meget større

2) Miljøforurening - bemærkelsesværdigt større mængder vaskemidler lander i kloakken og forurener miljøet (Green Key)

Hovedproblemet med lukkede dispensersystemer er at den mængde væske, der udleveres fra beholderen med et enkelt skub, ikke er bestemt, men afhænger af en hotelgæstens ønsker og fysiske styrke. Hvis dispensersystemet inkluderer en presbar flaske, afhænger den dispenserede mængde af, hvor stærk brugerens hænder er - hvis du klemmer flasken hårdt, kan du få så meget som 100 ml sæbe ud af det på én gang. Men da der kun kræves 10 ml, er det 10 gange der spildes sæbe. Er fraværet af en specifik doseret dosis sæbe et planlagt valg eller en "arbejdsfejl"? Det kan kun producenterne at vide.

Heldigvis er der andre slags produkter der virker for et hotels interesser. Det vigtigste kendetegn ved økonomiske dispensersystemer er, at de udleverer en bestemt dosis. Dispensersystemet med en sensor afgiver for eksempel 4 ml pr. dosis. Hvis en hotelgæst har brug for mere af det personlige hygiejneprodukt til en vask, vil de trykke på dispenseren flere gange. Et sådant system hjælper hotellet med at spare penge og er også miljøvenligt. Da Green Key er mere og mere populært, kan brugen af ​​mindre mængder personlige hygiejneprodukter også blive en udbredt tendens.

 

Lad os se de udgifter, der er involveret i et lukket dispensersystem på grundlag af et virkelige liveksempel:

1)      Lukket dispensersystem uden en specifik dispenseret dosis - hotellet bruger på 1 udskiftelig flaske pr. dispenser i en måned, noget betyder 12 flasker pr. dispenser hvert år

2)      Lukket dispensersystem med en specifik dispenseret dosis (f.eks. sensor) - hotellet bruger til 0,4 flasker pr. dispenser hver måned, nr. 4,8 flasker pr. dispenser hvert år.

Senser dosaator hotellis

 

ET SYSTEM MED EN SPECIFIK DISPENSERET DOSIS BRUGER 2,5 GANGE MINDRE PERSONLIGE HYGIEJNEPRODUKTER. Hotellet kan reducere omkostningerne, fordi hotellets gæster får den mængde af personlige hygiejneprodukter de har brug for, og toiletartikler er ikke spildt.

Yderligere oplysninger om dispenser sensor systemet: Senser

Betalingsmuligheder