Hvorfor bruge madrasbeskyttere og pudebeskyttere på hotel?

Vandtætte madrasbeskyttere og pudebeskyttere specielt designet til hoteller har været tilgængelige på det estiske marked i noget tid nu. Først tænker du måske, om hvorfor et hotel skal bruge disse produkter? Madrasbeskyttere og pudebeskyttere er dyre, og for et større hotel kan det betyde en betydelig engangsudgift.

 

Der er fire grunde til et hotel nyder godt af at bruge madrasbeskyttere og pudebeskyttere:

1) Spare hotelmedarbejdernes tid

2) Besparelse af vaskeomkostninger

3) Madrassen og puden har en længere holdbarhed

4) Beskytter mod støvmider, en allergivenlig seng

 

Spare hotelmedarbejdernes tid:

Madrasbeskyttelsen og pudebeskyttelsen består af to lag: vandabsorberende tekstillag på toppen og et 100% vandtæt polyuretan lag nedenunder. Hvis der er en ulykke på hotelværelset, og noget væske ender i sengen, forbliver madrassen og puden rene. Hvis der ikke er nogen madrasbeskytter eller pudebeskytter, skal den beskidte madras eller pude sendes til rengøringsmidlerne.

Hvis madrassen har et aftageligt tekstilovertræk, skal det fjernes og sendes til rengøringsmidlerne. At fjerne dækslet er en kedelig og tidskrævende opgave. Det, der er endnu mere tidskrævende, er at sætte tekstildækslet tilbage på madrassen, da ofte dækslet krymper under vask, og at tvinge madras indhold (f.eks. polyskum) ind i dækslet igen kan det kræve en stor indsats. Hvis madrassens tekstilafdækning ikke kan fjernes, kan rengøringen af ​​madrassen være ekstra kompliceret og dyr, og det bør bestemt gennemtænkes.

En anden tidskrævende aktivitet for medarbejderne er at transportere det farvede madrasovertræk eller -pude fra hotellet til rengøringsassistenterne, da begge genstande tager meget plads, og det at flytte dem tager tid og kræfter. Transport af madrasdæksler eller puder ville helt sikkert gøre livet i hotellet lettere.

Besparelse af vaskeomkostninger:

Når du sender et beskidt madrasdæksel eller-pude til rengøringsassistenterne, skal hotellet redegøre for følgende udgifter: transport til rengøringsmidlerne + vask / rengøring):

* Omkostningerne ved rengøring af det farvede madrasovertræk - ca. 5 euro / pc.

* Omkostningerne ved rengøring af den farvede pude - ca. 2 euro / pc.

Hvis du tilføjer hotelomtalernes tidsomkostninger, kan dette antal stige flere gange.

Priserne på madrasbeskyttelsen starter fra 5.30 euro / pc. og pudebeskyttelsespriser starter fra 2.20 euro / pc. Som du kan se af sammenligningen, ville det være en gevinst for hotellet, selv når du behøver at vaske madras eller pude for første gang.

Priserne for at vaske en madrasbeskytter og en pudebeskytter er kun lidt højere end gennemsnitsprisen for vask af sengelinned, hvilket betyder, at der er minimale ekstra omkostninger, når du vasker dem regelmæssigt.

 

Længere levetid på madrassen og puden:

Hvis madrassen eller puden permanent er farvet på en måde, der gør det muligt for rengøringsmidlerne ikke at rengøre produktet, skal hotellet købe et nyt. En ny pude synes muligvis ikke så dyr, men en ny madras eller en tekstilafdækning af madrassen er måske meget dyr. Nogle hoteller bruger også dyrere puder (dun og andre specielle puder), og i dette tilfælde er deres pris også en vigtig faktor, og de er værd at beskytte.

Vask med rengøringsmidler påvirker altid produktets kvaliteter. Rengøringsmidler forsøger at behandle produkterne så forsigtigt som muligt, men når det kommer til tunge pletter, er det nødvendigt med højere temperaturer til at rengøre produktet.

For eksempel med hensyn til puder forekommer det ofte, at puden efter at have besøgt rengøringsmidlerne ser slidt ud og ikke er så behagelige som før. Årsagen til dette er at producenten af ​​puden ikke har taget hensyn til hotellets behov for at vaskepuder. Polyesterfiberindholdet i disse puder krymper og danner stærke kugler, der tydeligt kan mærkes, når de sover og ikke er behagelige. Polyesterfiberindholdet tømmes også ud, og puden bliver meget flad. At sove på en 5–8 cm tyk pude er bestemt ikke behageligt.

Puder, der sælges af Hotellitarbed OÜ, er hotelpuder, der er specielt designet på en måde, der gør dem vaskbare. Vores virksomheds puder testes i rengøringsmidler, indholdet af puden danner ikke kugler, og puden tømmes ikke ud og bliver til en "pandekage".

Når du vasker puder ændres egenskaberne, og de er af dårlig kvalitet skal de udskiftes. Den korte levetid på en pude kunne forlænges betydeligt ved at dække puden med en pudebeskytter.

Hvis hotellet ikke beskytter dets madrasser og puder og lejlighedsvist sender dem til rengøringsmidlerne, bør hotellet også have et større sæt madrasser og puder, der erstatter dem der i øjeblikket er i rengøringsmidlerne. Dette betyder økonomiske omkostninger til at købe backupmadrasser og ekstra plads til opbevaring af dem, men som vi ved er der ikke meget ekstra plads i hotellets husholdningsområder.

Beskyttelse mod støvmider, en allergivenlig seng:

Det nederste lag af pudebeskytteren og madrasbeskytteren, er lavet af 100% vandtæt polyuretan og er tæt nok til at støvmider ikke slipper igennem. Støvmider lever af døde hudceller og biologisk affald, som heller ikke kan komme igennem madrasbeskyttelsen og pudebeskyttelsen. Dette betyder, at når man vasker madrasbeskyttere og pudebeskyttere regelmæssigt, vil alle støvmider der findes i sengen, også blive ødelagt.

I betragtning af det moderne stigende problem i forbindelse med allergier kunne hotellet bruge dette som en vigtig pointe i henhold til salg, hvilket viser at dets senge er rene fra støvmider og er allergivenlige.

Det er også meget vigtigt, at madrasbeskyttere og pudebeskyttere kan vaskes ved en høj temperatur, hvilket effektivt fjerner støvmider og andre bakterier. I henhold til produktinstruktionerne kan Hotellitarbed OÜ madrasbeskyttere og pudebeskyttelse vaskes ved 70 grader, men i virkeligheden kan de let vaskes ved 90 grader. Selv de største pletter kan vaskes ved høj temperatur. Du kan ikke vaske en almindelig pude ved så høj temperatur, det ville ødelægge puden.

De rigtige madrasbeskyttere og pudebeskyttere kan vare mange år med den rigtige pleje, og bevare deres kvalitet, selv når de bruges intensivt.

Det er en ganske udbredt opfattelse, at madrasbeskyttere og især pudebeskyttere ikke er praktiske og skaber raslende lyde. Vi kan forsikre dig med 100% overbevisning om, at madrasbeskytteren og pudebeskyttelsen ikke forårsager nogen form for ubehag. Vi har testet disse produkter meget selv, og vi kan forsikre dig om at madrasbeskyttelsen og pudebeskyttelsen er meget behagelige at sove med, og ikke larmer når noget er i bevægelse.

 

Der er forskellige typer madrasbeskyttere.

Den mest overkommelige version er madrasbeskyttere med elastiske stropper, hvilket betyder, at madrasbeskyttelsen er som et lille sengelagen, på størrelse med madrassen og med elastiske stropper i hvert hjørne, der vil blive spændt under madrashjørnerne. Når den elastiske rem strækker sig, kan dette produkt bruges med madrasser af forskellige højder (det fungerer med madrasser, der er 5–25 cm tykke). Da denne type madrasbeskytter bruger det mindste materiale, er det også den mest overkommelige. Denne type madrasbeskytter beskytter madrassen kun fra toppen. Madrasbeskyttere med elastiske stropper, der sælges af Hotellitarbed OÜ, er lavet af 100% trøje, der vejer 100 g / m2, og som ikke har de samme vandabsorberende egenskaber som frottéstoffer, men da det er et tyndt materiale, gør det produktet lidt billigere.

Madrasbeskyttere med en nedre del omgiver madrassen også på siderne og beskytter madrassen mod fem sider (top + 4 sider). Da der bruges mere materiale til nederdelen, er denne madrasbeskytter lidt dyrere. Dog giver det madrassen yderligere beskyttelse. Når materialet strækker sig, er det velegnet til madrasser i forskellige højder. Hej // 0ght på nederdelen af ​​madrasbeskyttelsen er 35 cm (velegnet til madrasser med en højde op til 33 cm). Det øverste lag af madrasbeskyttere med en nederdel er lavet af frottéstof 80% bomuld / 20% polyester, der vejer 125 g / m2, og dette frottéstof absorberer vand meget bedre. Da frottéstof er et tykkere materiale, øger det prisen på produktet.

Yderligere oplysninger om madrasbeskyttere: Madrasbeskyttere

Yderligere oplysninger om pudebeskyttere: Pudebeskyttere

Betalingsmuligheder