Certificeringer

Oeko-Tex 100 standard - sikre tekstiler

Standard 100 af Oeko-Tex certificeret i henhold til Bilag 4

Type of produkt classe: I

Oeko- Tex Class 1

Artikeltype certificeret:

Greige, afbleget, farvet, trykt & færdigvævet stof lavet af 100% bomuld og polyester / bomuld. Eksklusivt baseret på præcertificeret materiale i henhold til OEKO-TEX® Standard 100.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ISO9001:2015 kvalitetsstyrings certifikat

ISO9001:2008

Den mest anerkendte standard er ISO 9001, et grundlæggende kvalitetsstyringssystem, der kan bruges i industrier af enhver størrelse og overalt i verden. Registrering til ISO 9001 (eller andre kvalitets- / styringsstandarder) giver objektivt bevis på, at en virksomhed har implementeret et effektivt kvalitetsstyringssystem, og at det opfylder alle kravene i den gældende standard. En ekstern, uvildig ekspert kaldet en registrator eller CB (certificeringsorgan) foretager en kontrol på stedet for at afgøre, om et firma er i overensstemmelse med standarden eller ej. Hvis det konstateres, at de er i overensstemmelse, får de udstedt et ISO 9001-certifikat, der viser deres adresse, driftsomfang og sæler fra akkrediteringsorganerne, der giver registratoren sin legitimitet


Den internationale søfartsorganisations certifikat for brandtestprocedurer (IMO FTPC)


Forskellige certifikater fra producenten af ​​vores shampoo, shower gels, body lotions, sæber i små pakker Certifikaterne gælder for Luxen, Diverse, Signature, ÖkoKit og al hotelkosmetik lavet med hotellets eget design.

Fabrikskvaliteten og produktionsprocesserne er certificeret til højeste niveau og sikrer den bedste kvalitet af de produkter, vi tilbyder. (Vi har skjult navnet på vores leverandør og certifikatnummeret, men det originale certifikat kan efter anmodning ses på vores kontor).

 Betalingsmuligheder